news-details

Huncalife Sillage ile hafızalara kazının

Huncalife’ın en beğenilen parfümlerinden Sillage, hem kullananları hem de kokuyu duyanları adeta büyülüyor. Baharatların derinliğiyle harmanlanmış bu ferahlatıcı kokuyla siz de kendinizi şımartmaya ne dersiniz? Frezyanın neşesi ve amberin asaletiyle bir kez tanıştığınızda bu tutkudan vazgeçemeyeceksiniz.

Yüksek kalıcılığını çiçeksi notaların canlılığından alan Sillage Kadın EDT, üst notalarında mucizevi liçi meyvesinin enerjisini, orta notalarında rengârenk frezya çiçeğinin neşesini ve alt notalarında amberin asaletini barındırıyor. Bu özel koku cildinizle buluştuğunda size adeta tutku dolu bir dokunuş sunuyor.

Üst notalarında limon ve elmanın tazeliğini barındıran Sillage Erkek EDT ise anında ferahlatan bir etkiye sahip. Orta notalarında beyaz çiçeklerin büyüsüyle değerli safranın karizmatik dokunuşu hissediliyor. Alt notalarında ise amber, sedir ve sandal ağaçlarının derinliği baş döndürüyor.

Bir kez tanıştığınızda düşünmeden güvenle alıp tekrar kullanmak isteyeceğiniz Sillage EDT ile siz de kendinizi yenilenmiş ve özgürleşmiş hissedeceksiniz.

Hibya Haber Ajansı