news-details

Fibabanka müşterilerine tüm iş bankası bankamatikleri ücretsiz

Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yanlarında olan Fibabanka, Türkiye İş Bankası ile İş Bankası Bankamatiklerinin kullanımına yönelik bir iş birliğine imza attı. Anlaşma kapsamında artık tüm Fibabanka kartları ile İş Bankası Bankamatiklerinden işlem yapmak ücretsiz.

 

Fibabanka, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmaya, ülke çapındaki ATM ağını genişleten büyük bir hamleyle devam ediyor.

 

Bu doğrultuda, Türkiye İş Bankası ile iş birliği yapan Fibabanka, müşterilerine Türkiye genelinde sayısı 6 bin 500’ü aşan İş Bankası Bankamatiklerinden ücretsiz işlem yapma imkânı sunuyor. Böylece müşterilerine ülke çapında 10 bini aşkın ATM ile hizmet sunar hale geliyor. Yapılan anlaşma kapsamında hem Fibabanka banka kartı hem de kredi kartlarıyla tüm İş Bankası Bankamatiklerinden başta para çekme, para yatırma, bakiye sorgulama ve kredi kartı işlemleri olmak üzere birçok ortak ATM işlemi ücretsiz gerçekleştirilebilecek.

 

Yaptığı çalışmalar ve anlaşmalarla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Fibabanka; ‘Anlarız hızla, çözeriz hızla’ anlayışıyla yeni ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edecek

 


Hibya Haber Ajansı