news-details

Bosch Termoteknik Akademi, eğitimlerine bir yenisini daha ekledi

10 yılı aşkın süredir Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde eğitim veren Bosch Termoteknik Akademi, eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

2009 yılında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Bosch Termoteknik Akademi, Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ndeki eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Haftada bir gün enerji mühendisliği öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde sektörel ve teknik bilginin yanı sıra iş hayatındaki deneyimler de aktarılıyor. En son gerçekleştirilen marka yönetimi eğitiminde ise Bosch Termoteknik Pazarlama departmanında görev alan Buderus Marka İletişim Sorumlusu Gizem Kutlu; değişen ve dönüşen dünyada marka yönetiminin önemi, dijitalleşme, trendler ve sosyal medya hakkında bilgiler verdi.

Bosch Termoteknik Akademi geleceğe yatırım yapıyor

Bosch Termoteknik Akademi sektörde edindiği teknik yetkinlik ve bilgi birikimini Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle paylaşıyor. Bosch Termoteknik uzmanları, Bahçeşehir Üniversitesi Enerji Mühendisliği bölümü "Bosch Termoteknik HVAC Sistemleri" dersi kapsamında ısıtma sistemlerine genel bakış, temel soğutma ve klima gibi teknik bilgilerin yanı sıra sektöre yönelik pazar araştırmaları, reklam yönetimi, dijital pazarlama ve sosyal medya konularına da değiniyor. Bosch Termoteknik Akademi verilen bu dersler ile sektöre nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi hedefliyor.


Hibya Haber Ajansı