news-details

Belçika orijinal yapımı Into The Nıght’ın tanıtım fragmanı paylaşıldı

Ünlü Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un da yer aldığı dizi, 1 Mayıs 2020 Cuma tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te

 

 

Into the Night, dünyada yaşanan ani bir güneş felaketiyle insanların hayatını kaybettiği kaotik bir olayla başlıyor. Gece uçuşuyla Brüksel'den karanlığın hüküm sürdüğü batıya doğru kaçmaya çalışan bir grup 'şanslı' yolcuyu ve uçak mürettebatını merkezine alan dizi, bu insanların hayatları pahasına neler yapabileceklerine odaklanıyor.. Farklı millet ve sınıflardan oluşan yolcu grubu, ilk bakışta sıradan insanlar gibi gözükseler de güneşten ve özellikle de birbirlerinden korunmak için her yola başvuracaklar.

6 bölümlük Into the Night’ın yönetmen koltuğunda Belçikalı Inti Calfat ve Dirk Verheye (Over Water) oturuyor. Hakan: Muhafız, Narcos gibi yapımlardan da tanıdığımız Jason George tarafından hayata geçirilen dizinin yapımcılığını Belçikalı yapım şirketi Entre Chien et Loup üstleniyor. Dizinin diğer yapımcıları arasında Tomek Baginski (The Witcher, The Cathedral) ve Jacek Dukaj yer alıyor. Jacek Dukaj aynı zamanda dizinin esinlenildiği The Old Axolotl adlı çok satan kitabın yazarı.

Dizi Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, Rusya ve Türkiye’den bir araya gelmiş uluslararası bir kadroya sahip. Kadroda Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtuluş ve Ksawery Szlenkier yer alıyor.

Kaynak:Netflix
Hibya Haber Ajansı