news-details

Nükhet Duru ve Funda Arar’ın yorumuyla ‘Beni Benimle Bırak’ klibi yayında

Nükhet Duru ‘Hikayesi Var’ adlı albümünde Funda Arar ile düet yaptığı ve albümün en sevilen parçalarından biri olan ‘Beni Benimle Bırak’ın stüdyo klibiyle dinleyiciyle buluşuyor.

 

Nükhet Duru, kült şarkılarından oluşan ‘Hikayesi Var’ albümünün sürprizlerini yayınlamaya devam ediyor. Albümün üçüncü klibi ünlü sanatçının, Funda Arar ile düet yaptığı ‘Beni Benimle Bırak’ şarkısına geldi. Sözleri Mehmet Teoman’a, müziği Cenk Taşkan’a ait şarkının düzenlemesini Febyo Taşel yaptı.

Çağdaş Türk Müziği’nin efsane ismi Duru, albümün en sevilen ve kliplendirilmesi için yoğun istek aldıkları parçasının kibini yayınladıklarını söyledi. Yepyeni bir yorum, sound ve aranje ile kaydı yapılan şarkının stüdyo klibi, albümün kayıtları sırasında çekilen görüntülerden oluşuyor. Yorumculuğunu beğendiği, birlikte şarkı söylemekten keyif aldığı dostlarıyla bu albümde buluşan Nükhet Duru, “Artık sadece bana ait değil bu şarkıla;r yorumlarıyla düet yaptığım dostlarıma da ait aynı zamanda. Sevgili Funda Arar bu şarkıya sadece yorumunu değil ruhunu ve duygusunu da kattı” diye konuştu.

Nükhet Duru, Poll Production ve En Production iş birliğiyle hayata geçen ‘Hikayesi Var’ albümünde geçmiş yıllara damgasını vuran şarkılarının, yeni düzenleme ve yorumlarıyla farklı bir müzik deneyimi yaşatıyor.

 

Beni Benimle Bırak Klip: https://www.youtube.com/watch?v=a7V7g1tgPbI

Kaynak:Nükhet Duru
Hibya Haber Ajansı