news-details

“E-Ticaret Pazar Yeri” Birincisi ePttAVM.com

ePttAVM, “Şikayetvar ACE Awards Ödülleri” kapsamında “E-Ticaret Pazar Yeri” kategorisinde birinci seçilerek ‘Diamond’ ödülüne layık görüldü. Geçen yıl da aynı kategoride birinci olan ePttAVM, e-ticaret sektöründeki başarısını taçlandırmaya devam ediyor.

ePttAVM Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu:

“ePttAVM, PTT AŞ’nin iştirakidir. Bir kamu şirketi olarak bu ödülü ikinci kez alıyor olmanın altı çizilmesi gerekiyor. Bu ödülü önümüzdeki yıllarda da almak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz”

Bu yıl 5’incisi düzenlenen “Şikayetvar ACE Awards Ödülleri” Ankara’da sahiplerini buldu. ‘Müşteri Deneyim Endeksi Sistemi’ ile firmaların bir yıl boyunca çeşitli alanlardaki davranışları ölçümlenirken, tüketicilerin birden fazla kategoride beğeni ve memnuniyetleri değerlendirildi. Bu doğrultuda 30 farklı kategoride ödüller sahiplerine takdim edildi.

ePttAVM.com, şikâyet yönetim platformu sikayetvar.com tarafından uygulanan marka-müşteri değerlendirmeleri sonucunda 2019 yılında ‘Teşekkür Oran Endeksi’ ve ‘Müşteri Memnuniyeti Oran Endeksi’ puanlarına göre “E-Ticaret Pazar Yeri” kategorisinde birincilik ödülünü aldı. 2018 yılında düzenlenen ödül töreninde de aynı kategoride birinciliği göğüsleyen ePttAVM’nin Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, “ePttAVM PTT AŞ’nin iştirakidir. Bir kamu şirketi olarak bu ödülü ikinci kez alıyor olmanın altı çizilmesi gerekiyor. Bu ödülü almak için önümüzdeki yıllarda da elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Müşteri Memnuniyeti Önceliğimiz

ePttAVM’nin iyi bir ekipten kurulu olduğuna vurgu yapan Çevikoğlu şu değerlendirmede bulundu: “Bu başarı ekip olarak özverili bir şekilde çalışmanın bir ürünü. Siparişlerimizi hızla ve eksiksiz teslim eden kargo çalışanlarına, gücünü her zaman yanında hissettiğimiz PTT AŞ’ye teşekkürlerimi sunarım. Bizim her zamanki önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti. Onların güvenle alışveriş yapabilmesi için bundan sonra da kaliteli hizmet anlayışımızı artırarak sürdüreceğiz.


Hibya Haber Ajansı