news-details

Bitcoin alıp satmanın en kolay yolu ‘Cepte’

BtcTurk’ün yenilenen mobil uygulaması iOS AppStore’da yerini aldı. BtcTurk mobil uygulaması Bitcoin dünyasına yeni katılan, daha önce hiç Bitcoin alıp satmamış ya da işlem yapmaya yeni başlayanlar için özel olarak tasarlandı.

Kuruluş tarihi 2013 itibarıyla Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü kriptopara alım satım platformu olan BtcTurk, Bitcoin’le yeni tanışacak veya karmaşık ara yüzlerle işlem yapmak istemeyen kullanıcılarının hayatını hem web ortamında hem de mobilde kolaylaştırıyor.

Bitcoin ile tanışmak isteyen ve bu dünyaya yeni katılanların hızlı, kolay ve güvenli işlem yapabilmesi için yenilenenwww.btcturk.com‘u yakın zamanda hizmete sunan BtcTurk, şimdi de aynı yaklaşımla yeni mobil uygulamasını iOS AppStore’da yayına aldı. Android uygulaması da yakında Google PlayStore’dan indirilebilecek.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri; ”BtcTurk olarak Türkiye’nin 81 ilinden 750 bin kullanıcımıza hizmet veriyoruz. Hedefimiz Bitcoin ile tanışmak isteyenleri de kolaylıkla işlem yapabilecekleri platformlarla buluşturmak. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde yeni web sitemizi yayına almıştık. Bugün de mobil uygulamamızı iOS Appstore’da kullanıma açıyoruz. BtcTurk mobil uygulaması, kullanıcı dostu tasarımı ve hızlı altyapısıyla fark yaratıyor. Uygulama sayesinde Bitcoin’e ilgi duyan, karmaşık analiz araçları ve grafikleri kullanmak istemeyen, 18 yaş üstündeki tüm kullanıcılar 7/24 istedikleri yerden kolayca Bitcoin alıp satabilecek” değerlendirmesinde bulundu.

Bitcoin işlemi yapmak döviz alım satımı kadar kolay…

Kolayca Bitcoin alım, satım ve biriktirme imkânı sunan BtcTurk’ün mobil uygulamasında kullanıcılar; www.btcturk.com‘daki tüm işlemleri, akıllı telefon ve tabletleri ile her yerde, her zaman güvenli bir şekilde yapabiliyor. Kullanıcılar, uygulama ile;

  • Türk Lirası ile kolayca Bitcoin alıp satabiliyor.
  • Türk Lirası ve Bitcoin yatırma ve çekme işlemleri yapabiliyor.
  • Bitcoin cüzdanınızı aktive ederek Bitcoin transfer edebiliyor.
  • Hesap ve kullanıcı hareketlerinizi inceleyebiliyor.
  • İki Aşamalı Doğrulama yöntemini (SMS veya Authenticator) değiştirebiliyor.
  • Pin Kodunu belirleyip değiştirebiliyor.
  • Yüz tanıma veya parmak izi ile giriş yapabiliyor.


Hibya Haber Ajansı