news-details

3 Gün 3 Gece kampanyasıyla evde çalışanların teknolojik ihtiyaçları tek tıkla evlerde

Ülkece zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmadığımız bugünlerde MediaMarkt Türkiye, teknolojiseverlerin ve işlerini evden sürdürmek zorunda kalanların tüm teknoloji ihtiyaçlarını evden tek tıkla çözebilecek yeni bir kampanya başlatıyor. Bugün mediamarkt.com.tr’de başlayacak “3 Gün 3 Gece” kampanyası kapsamında ürünlerde çeşitli avantalar olacak.

Türkiye olarak dışarı çıkmadığımız ve her zamankinden daha fazla dijitalleştiğimiz bugünlerde evden çalışanların yanı sıra tüm gününü evde geçiren teknolojiseverlerin ürün ihtiyaçları da arttı. Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt; bu ihtiyacı, teknolojiseverlerin evden çıkmasına gerek kalmadan karşılayabilmek için yeni bir kampanya başlattı.

mediamarkt.com.tr’de ve mobil uygulamada bugün başlayan “3 Gün 3 Gece” kampanyasıyla farklı kategorilerden ürünler; avantajlı fiyat ve taksit fırsatıyla birlikte tek tıkla teknolojiseverlerin evlerine gönderilecek.

Evde yaşamı kolaylaştırmak için…

Kampanyayla indirime giren ürünler, evde çalışan kişilerin ihtiyaçlarına yönelik olmasının yanı sıra teknolojiseverlere evde yapabilecekleri çokça aktivite fırsatı da veriyor. Bu bağlamda, görüntülü konuşma için akıllı telefonlar, hoparlörler, dizüstü bilgisayarlar gibi akıllı televizyon ve taşınabilir hoparlörlerde de fırsatlar olacak.


Hibya Haber Ajansı