news-details

Salgın günlerinde Vodafone Red ve DasDas'tan sosyal medya sohbetleri

Vodafone Red, koronavirüs salgını nedeniyle evinde kalan müşterileri için DasDas işbirliğiyle dijitalleşmenin gücünü kullanarak yeni bir ayrıcalık sunuyor. Buna göre, Vodafone Red Instagram hesabı, 17 Nisan, 24 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde DasDas kurucuları tarafından ele geçirilecek ve canlı talkshow düzenlenecek. Hemen ardından, daha önce Vodafone Red sponsorluğunda sahnelenen DasDas etkinlikleri Vodafone TV ekranlarına gelecek.

17 Nisan 2020 – Türkiye’de sanatın gelişmesine ve dijitalleşmesine destek olmayı hedefleyen Vodafone Red, koronavirüs tedbirleri kapsamında günlerini evde geçiren müşterileri için ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. DasDas işbirliği kapsamında yeni bir projeye imza atan Vodafone Red’in Instagram hesabı, DasDas’ın kurucuları Mert Fırat, Harun Tekin, Koray Candemir ve Didem Balçın tarafından ele geçirilecek. “Red’le Evdeyiz” adı altında düzenlenecek online etkinlikler kapsamında, 17 Nisan’daHarun Tekin ile Koray Candemir, 24 Nisan’da Mert Fırat ile Tuğrul Tülek, 2 Mayıs’ta ise Didem Balçın ile Selen Uçer, Vodafone Red Instagram hesabında saat 22.00’da canlı talkshow gerçekleştirecek.

DasDas etkinlikleri Vodafone TV’de

Talkshow’ların hemen ardından, DasDas’ta daha önce Vodafone Red sponsorluğunda sahnelenen etkinlikler Vodafone TV’de yayınlanacak. Buna göre, 17-24 Nisan tarihlerinde mor ve ötesi konserini, 24 Nisan - 8 Mayıs tarihlerinde “Mert Fırat ve Korhan Futacı İle Rivayet Radyosu” gösterisini ve 2-16 Mayıs tarihlerinde “Güle Güle Diva” oyununu izlemek mümkün olacak. Vodafone Red müşterileri, VodafoneTV’yi ücretsiz indirip DasDas içeriklerini izleyebilecek.

“Red’lilerin evde keyifli vakit geçirmesine destek oluyoruz”

Koronavirüs salgınından korunmak için evde kalmanın büyük önem taşıdığını hatırlatan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Hayatımızı evden devam ettirdiğimiz bu dönemde uzaktan iş ve eğitim platformlarının yanı sıra dijital yayınlara da talep artıyor. Bir teknoloji iletişimi şirketi olarak her zaman olduğu gibi bu dönemde de dijitalleşmenin gücünü kullanarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya odaklanıyoruz. Vodafone Red müşterilerimizin evde keyifli vakit geçirmesine katkıda bulunmak amacıyla Vodafone Red Instagram hesabımızı belli günlerde iş ortağımız DasDas’ın kurucularına devrediyoruz. Sanatçılarımızın canlı talkshow’larının hemen ardından daha önce Red sponsorluğunda sahnelenen DasDas etkinliklerini Vodafone TV üzerinden yayınlayacağız. Tüm Red’lileri Vodafone Red Instagram hesabını takip etmeye ve Vodafone TV izlemeye davet ediyoruz.”


Hibya Haber Ajansı