news-details

Sensörden buluta en yeni çözümler sergilenecek

Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sunduğu endüstriyel çözümler ile sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm ekosistemin bir araya geleceği WIN Eurasia 2020 Fuarı’nda sensörden buluta kadar en yeni çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak. 12-15 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek WIN Eurasia Fuarı’nda üçüncü salonda C 120 numaralı stantta yer alacak olan Weidmüller, Türkiye’ye ilk kez getireceği IPC, Tool Chest, u-control PLC ürünlerinin yanı sıra Power Supply Communication Modülü ve u-remote ürün ailesinin yeni modüllerini sergileyecek.

 

İnovatif teknolojileri ile dikkat çeken Weidmüller, dijitalleşmenin ve endüstriyel haberleşmenin giderek önem kazandığı Endüstri 4.0 evresinde dönüşen otomasyon sistemleri için sunduğu akılcı modül ve yazılımların yanı sıra mevcut ürün portföyünde yer alan elektronik yük izleme ve sigorta modülleri maxGUARD, A-Serisi klemens grupları, Endüstriyel Ethernet ve Security Router, PrintJet Advanced ve THM MMP Yazıcı ürünlerine ek olarak Röle, El Aletleri ve Markalama ürünleri gibi pek çok ürününü de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

 

Weidmüller ve Weidmüller Türkiye Hakkında

Almanya’nın kuzeyinde küçük bir şehirde 1850’li yıllarda ilk olarak tekstil sektöründe faaliyetlerine başlayan Weidmüller, 1948’de elektrik bağlantı elemanları sektörüne giriş yaptı. Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sunduğu endüstriyel çözümler ile sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller, genel merkezinin de bulunduğu Almanya/Detmold yerleşkesi ve beş kıtaya yayılan diğer fabrikalarında araştırma, geliştirme ve üretim faaliyetlerini yürütüyor. Ürettiği elektronik ve elektriksel bağlantı ürünlerinin tüm dünya geneline satışını gerçekleştiren Weidmüller, uzman ekibi ve teknik ağ yapısı sayesinde uygulamaya özel çözümler sunan kaliteli mühendislik hizmetleri sağlıyor. 90’ı aşkın ülkede faaliyetleri bulunan ve 2019 yılı cirosu 828 milyon Euro olarak gerçekleşen Weidmüller, endüstriyel bağlantı teknolojisi alanındaki yenilikçi çalışmalarıyla global standartların oluşturulmasında öncü rol oynuyor. Bilgi birikimi, deneyimli ekibi ve inovasyon odaklı yaklaşımı sayesinde sürdürülebilir ve güvenilir bir marka olmayı başaran Weidmüller, yüksek potansiyeline ve gücüne inandığı Türkiye’de 1991 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Son yıllarda göstermiş olduğu hızlı gelişimle dikkat çeken Weidmüller Türkiye, 2019 yılı başından bu yana Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan ve Tacikistan’ın da dahil olduğu 8 ülkeden sorumlu bölgesel bir üs konumunda yer alıyor. Önemli başarılara imza attığı son iki yılda yıllık yüzde 40’ın üzerinde büyüme gösteren Weidmüller Türkiye’nin merkez ofisi İstanbul Kavacık’ta bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı