news-details

Dyson, yeni teknolojisiyle sürdürülebilir çözümler sunuyor

Daha az malzeme kullanarak daha çok şey yapmak Dyson’ın DNA’sında yer alıyor. Yenilikçi teknolojisi, düşünce yapısı ve inovasyonlarıyla kaynakları etkin bir şekilde kullanan Dyson, ortak yaşam alanlarındaki iç mekan hava kalitesi sorununu ele alan, profesyonel kullanıma yönelik yeni hava temizleme teknolojisini duyurdu.

Dyson'ın şimdiye kadarki en sessiz ve en güçlü hava temizleyicisi: Dyson HEPA Big+Quiet™ Formaldehyde 

Profesyonel kullanım için tasarlanan Dyson HEPA Big+Quiet™ Formaldehyde, iç mekan hava temizliğini daha da ileri götürerek ortak yaşam alanlarındaki hava kalitesi ile ilgili sorunları ele alıyor.

Dyson HEPA Big+Quiet™ Formaldehyde hava temizleyici, saniyede 90 litreye kadar hava akışıyla önceki Dyson hava temizleyicilerinin iki katından daha fazla hava akışı sunuyor.  Dyson mühendisleri bunu başarmak için Koni Aerodinamiği adında yeni bir enerji tasarruflu, düşük basınçlı hava dağıtım sistemi geliştirdi.

Koni Aerodinamiği, iki hava akımını pürüzsüz bir yüzey üzerinde birleştirmek için Coanda etkisini kullanıyor ve sonuçta minimum gürültü ile geniş alanlardaki havayı temizleyen güçlü ve yoğunlaştırılmış bir hava jeti elde ediliyor. Güçlü projeksiyon, makinenin geniş, ortak alanlarda etkili bir şekilde temiz hava vermesini ve kirli havayı filtreye doğru geri göndermesini sağlamak için kritik öneme sahiptir. Dyson HEPA Big+Quiet™ Formaldehyde hava temizleyici, hava akışı etkileşimini azaltmak için temizlenmiş havayı 50o'lik sabit bir açıyla geri veriyor.

CO2 seviyelerini gerçek zamanlı olarak algılıyor ve raporluyor

İç mekanlardaki daha yüksek CO2 seviyeleri, sağlığı ve bilişsel yetenekleri etkileyebiliyor. Dyson HEPA Big+Quiet™ Formaldehyde hava temizleyici, 1,44 inç LCD ekranda CO2 seviyelerinin canlı, renk kodlu olarak okunmasını sağlayan bir CO2 sensörü içeriyor. CO2 seviyeleri önerilen seviyeleri aşarsa, ekran değerleri kırmızı renkte göstererek, hava temizleyicinin ne zaman gerekli olduğunu mekanda bulunanlara haber veriyor.

Üç aşamalı tamamen kapalı filtreleme 

HEPA H13 standardında tamamen kapalı bir filtreleme sistemine sahip olan Dyson HEPA Big+Quiet™ Formaldehyde hava temizleyici, temizlenmiş havanın odaya geri verilmesini sağlıyor. Üç aşamalı filtreleme sistemi, ultra ince partikülleri hapsediyor, gazları yakalıyor ve formaldehiti yok ediyor.

  Hibya Haber Ajansı