news-details

Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri Edwards Online'da

Moda tarihine, Seersucker kumaş, Madras kumaş, non-iron (ütü gerektirmeyen) gömlek ve orijinal polo düğme yaka gömlek gibi ikonikleşmiş inovasyonlarıyla imzasını atan Brooks Brothers; Anneler Günü’ne özel şık ve zarif hediye alternatifleriyle edwards.com.tr’de…

İlkbahar Yaz 2020 Kadın Koleksiyonu ile baharı müjdeleyen Brooks Brothers; renk renk twinsetler, kabartma motiflive işlemeli parçalar, hareketli desenlerin yanında Supima Pamuğu koleksiyonu ile özellikle değişken havaların yine vazgeçilmezlerinden oluyor.

Markanın tüm ürünleri, tasarımlarında kullanılan yüksek kalite malzemeleri ve zarif tasarımlarıyla 2020 baharında da kadınların zamansız birer stile sahip olmalarında başrol oynuyor.

Anneler Günü için hediye arayanlara elbise, gömlek, etek, fular, pijama, ayakkabı, çanta ve aksesuar gibi farklı ürün gruplarında bir çok model çeşitliliğiyle yoğun bir seçki sunuyor.

Özellikle ev yaşamının tercih edildiği bu günlerde e-ticaret üzerinden alınan hediyeler, annelerin motivasyonlarını yükseltirken, evden çıkmadan alıveriş yapmak isteyenlerin de öncelikli tercihi.

İlkbahar-Yaz 2020 Kadın ve Erkek koleksiyonları ile baharın sinyallerini www.edwards.com.tr’de veren Brooks Brothers’ın, yeni sezonun yanı sıra eski sezon ürünleri de indirimli fiyat seçeneği ile keşfedilmeyi bekliyor.


Hibya Haber Ajansı