news-details

istegelsin’den 60 yaş ve üzeri büyüklerimize online sipariş destek hattı

Korona Virüs nedeniyle evlerde zaman geçirdiğimiz şu dönemde pek çok hizmet online kanallar üzerinden veriliyor. Genellikle 60 yaş ve üzerindekilerin akıllı telefondan veya online mecralardan alışveriş konusunda tecrübesi bulunmuyor. Yeni nesil market alışverişi deneyimi sunan istegelsin, risk grubunun evde kalıp dışarıya çıkmalarını azaltmak için online market alışverişi konusunda destek oluyor. Oluşturdukları hatla nasıl üyelik oluşturulacağını, siparişini nasıl verileceğini anlatan istegelsin’den alışveriş yapmak isteyenler, 0850 255 17 17 numarasını arayarak tüm bu süreçleri öğrenebiliyor.

Korona Virüs nedeniyle birçok işlem online yapılmaya başladı. Bu dünyaya alışık olan gençler, sürece hızlı adapte olurken, risk grubunda bulunan 60 yaş ve üzeri kesim ya çevrelerinden, akrabalarından yardım istiyor ya da ihtiyaçlarını geleneksel yöntemlerle karşılamaya çalışıyor. Risk grubundaki kullanıcılara sipariş verme konusunda destek olmak isteyen istegelsin, sipariş destek hattı oluşturdu.

Akıllı telefonu olan ve kredi kartı kullanan 60 yaş grubundakiler, sipariş destek hattını arayarak adım adım nasıl sipariş verileceğini öğrenebiliyor. Üye olma, kredi kaydı kaydetme ve sipariş verme aşamalarının tek tek anlatıldığı destek hattı sayesinde daha önce online alışveriş yapmamış kullanıcılar da sistemi öğrenerek telefondan market alışverişlerini yapabiliyor.

istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, 60 yaş ve üzeri büyüklerimizin evden çıkmamaları için istegelsin’den verecekleri online siparişlere destek olduklarını söylüyor: “istegelsin’den alışveriş yapmak isteyen büyüklerimiz, 0850 255 17 17 numarasını arayarak üyeliğin nasıl yapıldığını ve nasıl sipariş verileceğini öğrenebiliyor. Onlar yerine sipariş oluşturmuyor sadece bu işlemin yapılış yöntemini gösteriyoruz. Böylece kendi başlarına da güvenle istegelsin’den alışveriş yapabilecekler” diyor. istegelsin’de meyve ve sebzenin en tazesinden güvenilir ete, atıştırmalıklardan temizlik ürünlerine, kozmetikten anne çocuk malzemelerine kadar 7 binden fazla ürünün yer aldığını hatırlatan Yıldırım, bu süreçte büyüklerimizin yanında olduklarını vurguluyor.


Hibya Haber Ajansı