news-details

Yaz aylarında bile su gibi berrak ciltler için bakım sırları

Sıcak yaz günlerinde vücudumuz çok fazla sıvı kaybediyor. Başta cildimiz olmak üzere bütün vücudumuz bu durumdan ciddi şekilde etkileniyor. Bu dönemde bol bol sıvı tüketmek ve cildimizi zarar görmemesi için nemlendirmek gerekiyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO ve susuz ciltler için adeta bir nem bombası olan H2Overdose Maske cildinizi neme doyuruyor.

 

Cildimiz vücudumuzu dış etkenlere karşı koruyan en büyük organımız… Karantina sürecinde ve içerisinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminde sağlığımıza dikkat etmeye çalışsak da bu dönemde stres, kaygı, endişe gibi olumsuz duygulardan ilk etkilenen hassas noktaların başında cildimiz geliyor. Cildimiz nemini kaybettiğinde kuruyup hassaslaşıyor, inceliyor. Kısacası kendini koruyamadığı gibi bir süre sonra vücut sistemimizi de koruyamıyor. Enfeksiyon riski artıyor, bakterilerin bulaşması kolaylaşıyor, kaşıntı gibi sorunlar ortaya çıkıyor yani yaşam kalitemiz azalıyor. Bugünlerde güneşin yüzünü her an göremesek de sıcak yaz günlerini yaşıyor ve bol bol sıvı kaybediyoruz. Sıvı kaybı cildimizin sağlığını doğrudan etkiliyor. Bu nedenle sıcak günler bol bol sıvı tüketmemiz gerekiyor. Ancak bazen sıvı tüketmek yetmiyor! Özellikle de konu cildimiz olduğunda… Böyle zamanlarda cildi nemsizlikten kaynaklanan tahriş, hassasiyet, kızarıklıklar ve erken yaşlanma gibi zararlardan korumak için nemlendiricilerin gücünden faydalanmak şart… İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO ve H2Overdose Maske güçlerini birleştirerek adeta cildinizi neme doyuruyor.

 

Cildimiz Aslında Ne İstiyor?

Özellikle yaz mevsiminde cildinizde hissettiğiniz kuruluk aslında cildinizin neme ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Yeteri kadar nemlendirilmeyen ciltte yavaş yavaş yağlanmalar başlıyor. Sonrasında ise belirgin bir şekilde görülen akne, kızarıklık gibi cilt sorunları meydana gelebiliyor. Eğer cildinizi aynı anda hem kuru hem de yağlı hissediyorsanız eksik noktayı artık biliyorsunuz. Nem! Nem, her cilt tipi için hayati öneme sahip bir konu. Özellikle mevsim faktörleri ve kötü beslenmeyle de birleşince cildimizde kaşıntı, hassasiyet, gerginlik, pul pul dökülme ve matlık kaçınılmaz oluyor.

 

Adeta bir nem bombası

Güzellik teknolojisine yeni bir bakış açısı kazandıran, 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO ile birlikte çalışan hiyalüronik asit aşılı H2Overdose maske, sadece 2 dakikada tüm ciltlere ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor. Kendi ağırlığını 1000 katına kadar su tutabilme yeteneğine sahip hiyalüronik asit sayesinde tüm ciltler için adeta bir nem bombası olan H2Overdose Maske, 3 boyutlu nemlendirme özelliği sayesinde tüm ciltlerde görülen dökülme, kızarıklık ve kaşınma gibi potansiyel sorunlarını engellemeye de yardımcı oluyor. İçerdiği Seramid 3 sayesinde cildin doğal nem bariyerini yenileyen H2Overdose Maske, cildin uzun süre nemlenmesini sağlıyor nem kaybını önlemek için ise cildin doğal nem bariyerini yeniliyor.

SPA kalitesinde bir bakım terapisini için termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi ‘ne sahip 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO, termoterapiyle 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınmasını sağlayarak H2Overdose Maske’nin cildinize aşılıyor, cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor.

 

UFO mini ile de uyumlu olan H2Overdose maske, sahip olduğu Termo-Terapi özelliği özelliği sayesinde Kore’nin aktif maske bileşenlerini cilde derinlemesine aşılarken, cildi rahatlatmak için ısısını kullanıyor. T-Sonic™ titreşimleriyle aktif maske bileşenlerinin emilimini de artıran UFO mini, cildinizin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesi için masaj yaparak, 120 saniyelik bakım rutinini bir terapiye çeviriyor.

 

Sıra dışı bir maske terapisi

SPA kalitesinde bir bakım terapisini ev ortamında sunan 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. Avucunuza sığan bu modern cihaz, termoterapinin yanı sıra kriyoterapi ve LED ışık terapilerini de evinize kadar getiriyor.

Işığa duyarlı ciltler dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği FOREO UFO’nun perakende fiyatı 1.599 TL, FOREO UFO Mini’nin perakende fiyatı 749 TL, 6’lı paketler halinde satışa sunulan FOREO H2Overdose Maske’nin fiyatı ise 149 TL.

 

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

 

FOREO SWEDEN Hakkında

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.


Hibya Haber Ajansı