news-details

Adel Kalemcilik İyilik Ağacı projesiyle her yıl 100 bin çocuğun hayatına dokunuyor

Adel Kalemcilik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılına özel olarak drone teknolojisi ile 10 bin tohum atışı gerçekleştirerek, çocukların geleceğine umut oluyor

Nesillerin gelişimini destekleyen Adel Kalemcilik, 2015 yılında çocukların ve gençlerin eğitim ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği İyilik Ağacı sosyal sorumluluk projesiyle her yıl 100 bin çocuğun hayatına dokunuyor.

100. yılını kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken Adel Kalemcilik, çocuklara daha yeşil bir gelecek sunmak için onlara bir hediye sunuyor. Hayallerini renklendirip şekillendirerek hayatta iz bırakmak isteyen herkesin yanında olma vizyonuyla hareket eden şirket, benimsediği iyilik değeri ile çocukları mutlu ederken doğayı da unutmuyor. Evde daha çok vakit geçirmek zorunda olduğumuz bu dönemde şirket, çocukların her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı coşkuyla bayramlarını kutlamaları için onlar adına bir İyilik Ağacı Ormanı kuruyor.

Hayalindeki İyilik Ağacı’nı çizip #İyilikAğacı hashtagi ile paylaşan her bir çocuk için Adel Kalemcilik, bireysel ve kurumsal çevre bilincini arttırmaya yönelik teknolojiler geliştiren bir sosyal girişim olan Ecording ile iş birliği yaparak ağaç tohumlarını dronelar vasıtasıyla toprakla buluşturuyor ve çocukların geleceğine yeşile dost bir iz bırakıyor.

Şirket bu sayede, 100. yılında ayrı ve özel bir anlam taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ara verilmeden evlerde kutlanmasına imkân tanıyarak, birlik ve beraberliğe önemli bir katkı sağlanmasını da hedefliyor.

Ağaçlar, çocuklarla birlikte büyüyor

Daha yeşil, sağlıklı ve yaşanılabilir bir dünya bırakma yolunda farkındalık yaratmayı hedefleyen girişim Ecording ile iş birliği kapsamında hayata geçirilen projede, çocuklar kendi adlarına ekilen ağaçların özelliklerini de yakından tanıma fırsatı bulabilecek. Ekilen her bir tohumun hikayesi, büyüme evreleri, tohum atış esnasındaki görüntüler, çocuk ve ailelerle düzenli olarak paylaşılacak. Ayrıca projede yer alan her çocuk, kendi adlarına hazırlanan birer dijital sertifikaya sahip olacak.

Çocukların geleceğine katkıda bulunmak için, sosyal medya üzerinden hayalindeki İyilik Ağacı’nı çizip, 23 Nisan ile ilgili düşüncelerinizi #İyilikAğacı hashtagi ile Adel.Türkiye instagram hesabını etiketleyerek paylaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı