news-details

​6 kolay adımda kripto para nasıl alınır ?

Türkiye’nin en yüksek işlem hacmine sahip dijital varlık işlem platformu Paribu,

6 adımda hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlemi imkânı sunuyor

Paribu, ilk kez kripto para işlemi gerçekleştirecek kullanıcıların kolay ve hızlı ilerlemelerine yardımcı olacak adımları paylaşıyor. Bu adımlar sayesinde kullanıcılar hızlı ve kolay işlem yapabilirken aynı zamanda kripto para alımlarını güvenli şekilde gerçekleştirebiliyor.

1- İster paribu.com’dan ister mobil uygulamadan erişin

Kullanıcılar Paribu’ya web sitesinden ulaşabilecekleri gibi her an her yerde işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmek için Paribu’nun mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebiliyor. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde işlem yapacaklar, rahat ve kolay kullanıcı deneyimi yaşıyor.

2- Saniyeler içinde ücretsiz üye olun

Ana sayfayı açtıktan sonra “Hesap Oluştur” sekmesine tıklayarak gerekli bilgileri dolduran kullanıcılar, şifre belirleme adımına geçtikten sonra Paribu hesabını rahatlıkla oluşturabiliyor. Böylece kullanıcılar saniyeler içinde işleme başlayabiliyor.

3- Hesap onayınızı gerçekleştirin

Hesap onayı, “Hesap Ayarları”ndaki Kimlik Onayı sekmesinden hemen gerçekleştirilebiliyor.

4- Paribu hesabınıza TL gönderin

Kullanıcılar, Paribu hesabına TL yatırmak için sitede yer alan “Yatırma İşlemleri” butonunu kullanabiliyor. Mobil uygulamada aynı işlemi “Cüzdan” sekmesinden gerçekleştirebiliyor.

5- 20 kripto paradan istediğiniz miktarda alın

Önce sitede yer alan “Market” seçeneğine, ardından sol üstte çıkan Bitcoin seçeneğine tıklayarak Paribu marketinde yer alan Bitcoin dahil 20 kripto paradan istediğini seçebiliyor. Mobil uygulamada ise aynı işlemi “Marketler” bölümünden yapabiliyor.

6- Kripto paranızı hesabınızda görüntüleyin

Satın alınan kripto paralar ve bakiye web sitesinde sağ üst köşedeki bölümden görüntülenebiliyor. Mobil uygulamada ise bakiyeye “Cüzdan” bölümünden ulaşmak mümkün.

Paribu ile 6 adımda kripto para almak için tıklayın.

Paribu hakkındaki gelişmeleri daha yakından takip etmek için www.paribu.com/blog/ adresini kullanabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı