news-details

22- 28 Haziran haftalık burç yorumları

21 Haziran Pazar günü gerçekleşen Güneş Tutulmasının etkilerini yoğun olarak yaşıyoruz. Bu gibi durumlarda karar vermeden evvel soluk almanın düşünmenin ve ertelemenin önemli bir etken olduğunu dile getiren Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı’ndan, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay,Oğlak, Kova, Balık Burcu yorumları…

 

Biraz mazi, biraz nostalji biraz sinir bozukluğu, biraz da ne yapacağım şimdi ben sorusu da tüm bu haftanın tuzu biberi olarak ekleniyor ajandalarımıza… En başta sakin olmalıyız ve bu durumun değişim için bizi hazırlayan bir zaman olduğunu bilmeliyiz. Hani tam da fırtına öncesi sessizlik gibi. Bir şey olacak biliyorum ama ne olacak göremiyor, keşfedemiyorum dediğimiz bir haftadayız.

 

Bu hafta karmik etkileşimlerle yüzleşmeye hazırlıklı olmalıyız. Hayatlarımızda her ne oluyor, her kim geliyor ya da her ne gidiyorsa tüm bu konuların karmik bir bağ içinde olduğunu bilmelisiniz. Hiçbir zaman tam kopmayacağını yaşamamız gerekenleri yaşamak durumunda kaldığımızı bilmek bizi rahatlatacak.

 

Özellikle Perşembe ve Cuma günleri daha yoğun bir stresle başa çıkmak zorunda kalabiliriz.

 

Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hülyalı bir pazartesi günü sizi bekliyor. Kafa karışıklıklarına, yanlışlıklara dikkat edin ama hafta sizin için Salı günü başlayacak. Bu gün de daha çok hareketli olacaksınız. Sizden beklenenler artabilir. Sorumlulukları ve uzun zamandır beklettiğiniz işleri, görevleri tamamlamak için verimli bir hafta fakat Perşembe gününe kadar sakin ve sabırlı kalmaya özen göstermelisiniz. Cuma Günü yönetici gezegeniniz Mars artık son derecelere giriyor. Artık tamamlamak istediklerinizi hızlıca bitirmek, nihayetlendirmek isteyeceksiniz. Haftanın bu günleri sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Pazar günü ise Mars’ın burç değiştirmesiyle daha kararlı ve kendinizden emin adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda düzenlemeler yapmak için haftasonunu kullanabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Tutulma enerjilerini yoğun hissedeceğimiz önemli haftadayız. Sosyal ortamınız, yakın çevre, ziyaretler ve arkadaşlıklar hareketlenecek bu hafta. Davetler alabilir, partilere gidebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Salı günü seyahatler ön plana çıkabilir. Eğitim konularında başlangıçlar için niyetlenebilirsiniz. Bu hafta sevdiklerinize karşı daha fazla müsamaha gösterebilir, kırgınlıkları affetmek için güzel enerjiler yakalayabilirsiniz. Biliyoruz ki kırgınlıkların hepsi aslında kendimize. Bir başkasının yaptıklarına değil. Aslında oradaki kendiniz nasıl davrandınız, buna nasıl müsaade ettiniz vb. durumlar gibi asıl olan karşı taraf değil o olay içindeki kendinize kırgınlığınız. İşte tüm bu durumları fark etmek ve yeniden gözlemlemek için çok verimli bir haftadasınız. Haftanın son günü Mars artık burç değiştiriyor ve sizin 12. Evinize geliyor. Kendinizi keyifli hissetmek için önceliklerinizi, istek ve arzularınızı gerçekleştirmek için plan ve programlar yapacağınız önemli bir zamana giriyorsunuz.

 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Yaşamınızda her şeyin üst üste geldiği, kontrolü kaybettiğinizi düşündüğünüz bir zamanda olabilirsiniz. Çok yönlü yapınız nedeniyle her yere yetişeyim derken bir anda hiçbir şey yapmayan bir yapıya bürünebilirsiniz. Kuzey Ay Düğümünün sizin burcunuzda/ yükseleninizde olması tanımadığınız, bilmediğiniz alanlarda kaldığınızı hissettiriyor olabilir. Bu hafta aslında aileyle, sevdiklerinizle vakit geçirmek açısından çok olumlu. Size güç veren yönlere daha fazla vakit harcamak sizi mutlu edecektir. Eğer sevdiklerinize vakit ayırır, onlarla bu haftayı daha fazla paylaşmaya gönüllü olursanız iş ve kariyer konularında, hedefledikleriniz hususunda daha fazla motive olacaksınız diyebilirim. Kırıcı olmamaya özen göstermek bu haftaki mottonuz olmalı. Çünkü başkalarının sizi anlayamadığını düşünebilirsiniz. Kendimi ona anlatmak için daha ne yapmalıyım dediğiniz noktada olabilirsiniz fakat sizin kadar karşı tarafın da size anlayış göstermesi için sabretmelisiniz.

 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Ertelenen seyahat planlarını yeniden aktive etmek için güzel bir zaman. Öte yandan borçlar ve alacaklar varsa bu kişilerle iletişime geçmek için de gayet verimli bir haftadasınız. Eylemsizlik ve hareketsizlik sizi umutsuzluğa sürüklüyor olabilir fakat çıkış noktanız kendinize dönmek biraz tatil, biraz inziva. Sonra ise özellikle hukuki süreçler vb. varsa bunlar için tamamlayıcı adımlar atmak olacak. İlişkilerde özellikle 28 Haziran ve 8 Ağustos tarihlerine kadar sabırlı olmalısınız. Bu hafta, gönülsüz istekler, sizden beklenilenlerin çoğalması, karşılıksız adımlar gündeminizi doldurabilir. Anlayışlı olmanız biraz kaçak dövüşmeniz ilişkilerde yakın temastan ve hırstan, mücadeleden uzak durmanız yaşamınızı daha çok kolaylaştıracak. Çünkü tutku ve kırıcılığın artabileceği günler geliyor. Bu durum sizi hafta ortasında zorlayabilir. Biraz tatil, biraz inziva bu haftanın kendinize verebileceğiniz en güzel hediyesi diyebiliriz.

 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

İş, kariyer, hedefler, yatırımlar ve bu konularda konuşmanız gereken kişiler, iletişime geçmeniz gerekenler varsa plan ve programlar yapmak için gayet güzel bir haftadasınız. Tutulma 12. Evinizde gerçekleşti. Adım atmadan evvel planlamak, planladıklarınızla ilgili kişilerle iletişime geçmek sizi güdüleyecek. Tüm bu konuşma ve iletişim süreci somut bir sonuca ulaşmayabilir. Böyle bir beklentiye girmemeyi deneyimlemelisiniz. Plan ve programlarınızı eyleme geçirmek için 28 Haziran, 8 Ağustos ve sonrası daha uygun olacak. Yani erteleyebilme şansınız olan planlarınız varsa bunları eyleme geçirmeden önce bir kez daha düşünmeniz iyi olacak. Öte yandan kazançlarımı, paramı nasıl değerlendirebilirim gibi sorgular içerisindeyseniz ihtiyaçlarınızı öncelik sıralamasına göre listelemeniz ve tek tek adım atmanız bu hafta sizi daha iyi hissettirecektir. İlişkiler hususunda Cuma günü biraz tutkulu ve heyecanlı geçebilir. İşler, sorumluluklar mı yoksa ilişki, keyif, ilgi alanlarınız mı gibi arada kalabilirsiniz. Hafta sonu planlarınızı daha çok iş ve sorumluluk odaklı düşünerek hareket ederseniz daha az hayal kırıklığı oluşturursunuz. Yine de hafta sonu planlarınız olursa ikili ilişkilerde yaşanacak problemlere karşı gardınızı alın derim. Canınızı sıkan durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Biraz uykusuzluk problemleri yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Rüyalarınıza ve sembolleri okumaya bu hafta daha fazla özen gösterin derim. Siz, iş bitirici ve tamamlayıcı bir doğa yapısına sahipsiniz fakat bu dönem işler konusunda aksaklıkların çıkma ihtimali çok olası. Evren tamamlama, bitirme değil bu hafta boyunca bitirmek, tamamlamak için biraz ertelemeniz gerekenleri ön plana çıkaracak. To do listlerinizi, yeniden düzenlemek için gayet ideal. Tutulmayı 11. Evinizde deneyimlediniz. Hiç beklemediğiniz anda, beklemediğiniz kişilerden haberler alabilir, davetlere katılabilirsiniz. Ani gelişen süreçler için kontörlünüzü kaybettiğinizi düşünebilirsiniz fakat akışta kalmak bu hafta sizi daha çok güçlü kılacak. Plan ve programlarınızı eyleme geçirmek için 28 Haziran, 8 Ağustos ve sonrası daha uygun olacak. Yani erteleyebilme şansınız olan planlarınız varsa bunları eyleme geçirmeden önce bir kez daha düşünmeniz iyi olacak. Öte yandan kazançlarımı, paramı nasıl değerlendirebilirim gibi sorgular içerisindeyseniz, ihtiyaçlarınızı öncelik sıralamasına göre listelemeniz ve tek tek adım atmanız bu hafta sizi daha iyi hissettirecektir.

 

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Finansal konular bu hafta gündeminizde olacak. Para alışverişlerinizde daha ehemmiyetli olmanız gerek. Çok fazla açılmamak, açıldıktan sonra kendinizi topraklamak için vakte ihtiyacınız olduğunda iş işten çoktan geçmiş diyebilirsiniz. Fakat ailevi konular ve yakınlarınızdan yana gelen desteklerle güçlenebilirsiniz. İlişkilerinizde problemleri aşmak için fırsatlar yakalayabileceğiniz de verimli bir hafta. Yapmanız gereken soruna değil çözüme odaklanmak olmalı. Tutulma, Su elementi Yengeç Burcu’nda gerçekleşti. Biliyoruz ki su elementi aslında çözücü bir güç. Kirlerden, paslardan arındıran bir enerji. Yani artık ılıklaştırmak, yumuşatmak, orta yolu bulmak ve çözüm gerektiren konular hususunda enerjinizi harcamak size iyi gelecek. Ertelenen seyahat planlarını yeniden aktive etmek için hafta sonunu beklemeniz, hafta sonu ailenizle ve sevdiklerinizle planlar yapmanız açısından daha verimli olacak diyebilirim. Mars’ın sizin tam zıt burcunuza geçmesi bu konularda aksiyon almakla ilgili sizi sınayacak. Diğer haftalarda ise ilişkiler alanınız hareketlenecek. Şimdiden hazırlanmaya çalışın…

 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Biraz sabırsızlık yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Donup kalma gibi etkilerle yüzleşebilirsiniz. Bir şeyler için adım atmak isteyip bir türlü başlayamamak gibi etkilerle karşılaşabilirsiniz. Adı üstünde bir tutulma yaşadık. “Tut” diyor bize. Perşembe gününe kadar sorumluluklarınız, günlük rutinlerle ilgili tamamlamanız gerekenler varsa onları bitirmeye çalışmalısınız. İçinizdeki gücün tükendiğini düşünüyorsanız harekete geçmeye çalışabilirsiniz. Çünkü ilk adımı atmak hızlıca sonuca varabilmenizi sağlayacağını düşünüyor olabilirsiniz fakat ertelemek öncelikli düşünceniz olmalı. Günlük modumuzu gösteren Ay, Perşembe gecesi itibariyle başak burcuna size uyumlu enerjiye geçecek. Sakin, sabırlı ve kendinizi tutmaya özen göstermeniz gereken günler diyebilirim. Hani tam ağzınıza kadar gelir ama kendinizi sıkar, tutarsınız işte sabrınızı bu hafta ilişkiler açısından zorlayabilirler fakat gücünüzü ve eforunuzu maddi kaynaklarınızı tamamlamaya yöneltmelisiniz. Borçlar, alacaklar varsa o kişi ve eylemlerle kontakta geçmek sizi güçlendirecektir bu hafta. Pazar Günü Mars’ın burç değiştirmesine kadarki süreci tamamlama, nihayetlendirme olarak kullanmayı deneyin.

 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Sorunlar, çözüme kavuşmak için karmik, kadersel bir döngüye giriyor hayatınızda bu hafta. Ailenizdeki bireylerle ilgili konuşmalar yapabilirsiniz. Özellikle kadın figürleriyle aranızdaki iletişime dikkat etmeli hassasiyet göstermelisiniz. İş bitirici, tamamlayıcı bir enerji içerisinde olmalısınız. Algınız neye yöneliyorsa bu hafta orada zorluk, engel, blokaj ve sıkıntı var demektir. Gözünüze batan her ne varsa iş olsun, ilişki olsun, ailevi problemler olsun gözünüze ilişen problemleri fark edin fakat bu sorunları çözmek için hemen aksiyon almayın diyoruz. Aksiyon için 28 Haziran, 8 Ağustos ve sonrası daha verimli olacak ve özellikle hava seyahatindeki ilişkiler gezegeni Venüs’ün yeniden doğmaya hazırlandığı zıt burcunuz ikizlerdeki transiti ilişkilerinizdeki hareketlerin etkisini tüm hafta boyunca hissetmenize vesile olacak. İlişkilerde her ne aksiyon alırsanız yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu hafta ‘Öfkeyle kalkan zararla oturur’ sözünü hatırlamalıyız. Sakin, sabırlı ve ihtiyatlı olma vakti artık. Yengeç burcundaki Güneş Tutulması odaklandığınız konuların aile, ev, yuva, mahremiyet konuları üzerinde olduğunu söylüyor. O halde önce herkes kendi kapısının önünü süpürmeli bu hafta. Yapılması gerekenleri planlayın ve yavaş, sabırlı adımlarla düzenlemeye başlayın derim.

 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Tavrınızı korumaya önem vereceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Var olan düzeninizi bozacak ufak tefek sıkıntılar, pürüzlerle uğraşabilirsiniz hafta başında. Basit ev kazalarına dikkat etmek lazım. Diğer yandan aracınız varsa bakımlarını ertelememek lazım. (Merkür Retro) Seyahat ettiğiniz alanları yeniden planlamak için daha uygun bir hafta. Hani evden işe hep aynı rotayı kullanıyorsanız farklı istikametleri görebilir, deneyimleyebilirsiniz. Belki her şeyi zor yoldan yapmak zorunda değilizdir? Belki daha basit ve kolay bir yolu da vardır? Arabayı o yöne sürmek, yeniden rota belirlemek için çok uygun. Evet, biliyorum.. 2018’den beri oğlaklarda yoğun bir dönem var. Fakat krizleri fırsata çevirmekte en usta burç da sizsiniz. Bu hafta ilişki, aşk, iş herhangi konunuzda pürüz, problem varsa bunu çözüme kavuşturacak bir başka kolay yolu da vardır diyebilirsiniz ve niyetiniz bu yönde olduğunda çözüm için gerekli bilgiler de evrenden size akacaktır.

 

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Kopuşlar, bırakmalar ve engellemelerle karşı karşıya olduğumuz bir hafta. Yani bu hafta olumsuz gibi gözüküyor siz kovalar için. Fakat bu durum yeniden yapmak için bir fırsat. Çünkü yeniden yapmak için önce yapılmış bir şeyi yıkmak gereklidir. Özellikle ilişkiler konusunda sert etkileşimli bir hafta. Mars’ın son derecelerdeki ilerlediği günler, (Perşembe, Cuma ve Ctesi) sizi ilişkiler ve güvenlik ihtiyacı duyduğunuz alanları korumak noktasında olmuyorsa zorlamayacaksın mantığına sürükleyebilir. Bu mantık kötüdür ya da iyidir demiyorum fakat artık bir eylem planı hazırlamak için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Hatta siz hiçbir şey yapmadan kendiliğinden de her şey olması gerektiği gibi ilerleyebilir. Önemli olan idrak ve farkındalıkta kalmak ve olayları iyi gözlemleyebilmek olacak. Kendinize zaman tanımalısınız. Satürn Retro olsa da hala sizin burcunuzda, bu serüven savaşmanız gereken alanları size sunacak ve yeniden inşa etmeniz gereken arsayı, toprağı size gösterecek. Şuan bu inşa malzemelerinin ne olacağını seçme zamanı. Yani yeniden inşa edeceğiniz hayat düzeninizde yanınızda olmasını istediğiniz kimler/ hangi kişiler / etmenler vb. var? Bunu sorgulamak için önemli bir haftadasınız.

 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Olaylara takılı kalmamaya dikkat etmeniz gereken bir haftaya başlıyoruz. Retro ve tutulma etkileri bu hafta yoğun şekilde devam ediyor. Akıl karışıklığı, düzen bozukluğu ve sağlığınızı tehdit eden durumlarla karşılaşma olasılığınız bu hafta da devam ediyor. Merkür’ün ve tutulmanın aşk eviniz 5. Evde oluşu bu haftanın aşk, ilişkiler, çocuk, hobi ve ilgili alanlarınız konusunda değişimler yaşamanız için bir başlangıç haftası yaşayacağınızı gösteriyor. Bu hafta misafirleriniz artabilir. Özellikle Perşembe günü konuşmaya, iletişime daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz ya da sizinle konuşmaya ihtiyaç duyan kişiler, sevdikleriniz vb. sizle birlikte olabilir. Onlara bu hafta alanlar tanımaya önem vermelisiniz. Hayatımıza her gelen bir neden taşır. Sizde var olan bir şeyi ya almak ya da var olmayan bir şeyi de vermek üzerine gelebilir. Al-ver dengesi için her daim mücadele eden siz duyarlı balıklar için bu hafta bir denge yaratabilir.


Hibya Haber Ajansı