news-details

Koronavirüs’e karşı doğal gazda online işlem çağrısı

Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şebekesine sahip olan Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm ofislerinde güçlü ve kalıcı etkiye sahip antimikrobiyal uygulamalar yapmanın yanı sıra gerekli tüm önlemleri alıyor.

 

Aksa Doğalgaz, Covid-19 virüsünün yayılma riskini en aza indirmek için müşterine doğal gazla ilgili tüm işlemlerini online olarak gerçekleştirmelerini ve fatura ödemeleri için otomatik ödeme veya banka online ödeme kanallarını kullanmalarını önerdi. Aksa Doğalgaz abonelerinin aksadogalgaz.com.tr üzerinden gerçekleştirebilecekleri işlemler ise şu şekilde:

 

  • Abonelik durumunuzu sorgulayabilir; abonelik süreciniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Yeni bir abonelik oluşturmak için sözleşme sürecinizi başlatabilirsiniz.
  • Sayacınızdaki son endeks bilgisini kullanarak doğal gaz tüketiminize ait anlık borç bilginizi hesaplayabilirsiniz.
  • Sistemimizde bulunmayan veya güncellemek istediğiniz evraklarınızı yükleyerek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
  • Alacak iade işlemleri üzerinden kolaylıkla güvence bedeli iade talebinde bulunabilirsiniz.
  • Sayacınıza ulaşılamaması nedeniyle doğal gaz kullanımınıza ilişkin faturanızın oluşturulamaması halinde faturanızı oluşturabilirsiniz.

Aksa Doğalgaz aboneleri, e-Devlet üzerinden de Abonelik sorgulama ve Fatura Sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler.

 

 

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 181 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon nüfus, 4,8 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunmaktadır. “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla yatırımlarını Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgeleri ve yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.


Hibya Haber Ajansı